Valósítsad meg önmagad! Új év, jobb élet!

Valósítsad meg önmagad! Új év, jobb élet!

Az élet útvesztőiben sokszor előfordul, hogy zsákutcába kerülünk, vagy nem olyan tempóban haladunk ahogy szeretnénk. Sokan azt mondják ez tanulási folyamatunk része, ami igaz, de miért ne használhatnánk olyan másfajta tanulási (tapasztalás egy tiszta tudatossági állapotban) módszert, amivel mélyebben érzékelhetjük önmagunkat. Egy nagyobb egységben is megmerítkezhetünk, akár a saját határainkat meghaladva fedezhetünk fel egy új utat a megoldásaink felé.

Hatékonyabban tudjuk megoldani a bennünk lévő problémákat, feloldani a gátló hitrendszereket, hogy

2014-hozzon kívánságaid szerinti minden jót neked!

- Célok meghatározása

- Megvizsgáljuk és oldjuk a önkorlátozó gondolatokat

- A tudatalatti blokkok oldása

- A célokhoz az út, utak megkeresése

- A flow-ba, az áramlásba lépés

A két nap alatt saját élményű önismereti, terápiás munkán vehetsz részt, ami nem elődásokból áll hanem egy biztonságos térben, speciális módszerek segítségével kerülsz közelebb a teljességed felé!

Verbális rész, saját tapasztalat légzéssel (holotrop és egyéb folyamatok), mozgással, integrációs feladatokkal, önismereti játékokkal, csatlakozás önmagunkhoz, másokhoz és egy nagyobb egységhez.

Kényelmes ruhában érdemes jönni (vagy váltó ruha), illetve valami kis nassolni valót hozz magaddal, amivel meg tudjuk kínálni egymást (polifoam és takaró van). A napot szabad beszélgetéssel zárjuk.

Részvételi díj: 20 000 Ft

Helyszín: Létezés Öröme Központ Bp. II.ker. Lövőház u. 29. I./3

Időpont: - . 10 órától 17 óráig (a befejezés időpontja eltolódhat)

A tavalyi évben is sok szép visszajelzést kaptam, hogy milyen eredmények születtek, csak párat megosztok veletek kedvcsinálónak:

"Megéltem azt, amikor az engem körbe vevő páncélok, - amit még talán gyerekkoromban építettem magam köré- biztonsági okokból, sorban leváltak, szabaddá váltam. Falak nélkül, a szabad áramlásban életem is és én is szabadon szárnyalhatok, akadályoztatás nélkül érnek el hozzám a lehetőségek, az ajándékok. Gábor fantasztikus, abszolút a „jelenben” létező, együtt érző , az univerzum „akaratát” megengedő Facilitátor. Hálás vagyok mindenért amit általa kaptam. Köszönöm szépen!"

"Kedves Gábor,

nem gondoltam volna, hogy valaha is rendezni tudom az életem és lesz családom, azok után, amiken átmentem.... Visszaadtad az önbecsülésem és segítettél visszatalálni önmagamhoz és végre találtam egy társat magamnak, akivel megszületett a kisfiunk Danika:))))) Köszönöm Neked a sok figyelmet, amit rám szántál!"

"hát ha egy szóval jellemezném: fantasztikus.

Ha kicsit bővebben, akkor teljesen újjászülettem. Ma találkoztam Pistivel, aki azonnal észrevette rajtam a változást. Azt érzem, hogy valami iszonyatos nagy mennyiségű teher jött le a vállamról. Felszabadult vagyok, végre újra mosolygok magamtól, szóval nem az az erőltetett mosoly, és ami a legfontosabb, hogy visszanyertem az életkedvemet. Baromira megérzik rajtam egyébként a pasik a változást, főleg mert már többe megtaláltak."

Szertettel várunk, legyen ez az év sikerekben és bőségben gazdag mindannyiunk számára! :)

További információ és bejelentkezés transzlégzésre:

Götz Gábor Tel.:+36 20 386 79 20

Helyszín: Létezés Öröme Központ Budapest II. ker. Lövőház u. 29.

üzenet küldés, itt: transzperszonalislegzes@gmail.com

Facebook link: