Transzlégzés hogyan történik a gyakorlatban

Transzlégzés hogyan történik a gyakorlatban

Transzlégzés képekben:

Gyógyító transzlégzés. Hogyan történik?

 • ismerkedés, felkészítés

 • zene

 • tudatos légzés

 • testi munka

 • kreatív kifejezésmód

 • mandala rajzolás (holotrop légzésnél)

 • feldolgozó kör, tapasztalatok szóbeli kifejezése

 • a program zárása

Mód: kiscsoportos, egyéni foglalkozások

A cél az, hogy jobb kedvű, testileg és lelkileg egészséges maradjál, ha problémád van, megoldást, gyógyulást találj a szeretet megtapasztalása által.

A transzlégzés út az energiához, a harmóniához és az öngyógyításhoz.

Mély önismereti munkát élhetsz át, az új felismeréséket integrálhatod a tudatodba, ezzel új lehetőségeket nyithatsz az életedben.

 1. tudatos légzés: a légzés nem spontán történik (ezzel érjük el a megváltozott tudat állapotot), hanem tudatosan, a légzés gyakorlatnak megfelelő ritmusban. A légzés folyamatok általában zenére történnek egy metodika szerint. Annak megfelelően, hogy milyen hatást szeretnénk elérni önmagunkban, ilyenek lehetnek pl.: relaxáló légzés, tisztító légzés, Vivation légzés, transzlégzés, intuitív légzés, holotróp légzés, rebirthing,csakra légzés stb.

 2. testi munka: a légzés típusnak megfelelően a folyamat történhet fekve, ülve, állva, mozgással, Bodywork-kel kiegészítve.

 3. kreatív kifejezésmód: Önmagadban, ebben a tiszta tudatossági állapotban a tér és az idő korlátait átlépve ismerheted meg szellemi, emocionális, spirituális lényedet, amit kifejezhetsz a légzéseddel, képekkel, a mozdulataiddal, hangokkal. Kioldhatod, integrálhatod a tudatalattidban lévő blokkokat. A tudatodba, gondolataidba emelve az érzéseket, gyógyulnak a lelki sebeid.

 4. zene: változatos, érzelmeket megmozgató válogatások, a világ összes kultúrájából, indentitásából találkozhatsz zene számokkal.

 5. holotrop légzés után manadala rajzolás

 6. tapasztalatok szóbeli kifejezése: szóban polarizálhatod az érzéseidet és vannak páros gyakorlatok is, ahol a tiszta figyelmet és a tiszta kommunikációt gyakoroljuk, kérdezz-felelek formában.

 7. Ezen kívül feldolgozó köröket tartunk, amikben a saját elképzeléseidnek a függvényében megoszthatod a tapasztalataidat. A kimondott szóval kívülre helyezed a lelkedből a bánatod, problémád, ezzel is segíted az integrációt. Azzal, hogy meghallgatnak, úgy érzed, nem vagy egyedül és felszabadultabban élheted az életed, a szeretet érzését egy új dimenzióba helyezheted.

Holotrop légzés után készült mandala rajz, ami segíti az élményeid feldolgozását.

Jelentkezési és információs lap:

Holotrop légzés után:

"Köszönöm a transzlégzést, valóban jobban érzem magam, valami lezárult, ami korábban "elvitte" az energiáimat. Most frissebben kelek és koncentráltabb vagyok."

További információ és bejelentkezés transzlégzésre:

Götz Gábor

Tel.:+36 20 386 79 20

email cím: transzperszonalislegzes (kukac) gmail.com

Ha tetszett az oldal, kérlek oszd meg ismerőseiddel:

Minden jog fenntartva. A weblap teljes tartalmának részben, vagy egészben történő felhasználása, másolása, csak a tulajdonos írásbeli beleegyezésével történhet!