Osho a gyakorlatban; A nagy elengedés

Osho a gyakorlatban; A nagy elengedés

Osho dinamikus meditációval a benned rejlő feszültségektől élmény szinten megszabadulhatsz. A testedben és a lelkedben lévő feszültségeket megélheted, szabadon kifejezheted, így felszabadíthatod a benned lévő kreatív teremtő erőt. Az új pozitív energiákat az életed jobbá fordítására integrálhatod.

Csütörtök este nem elméletet hallhatsz a könyveiből, hanem saját élményeden keresztül találhatod meg a saját igazságod, tisztulhatsz testileg és lelkileg, megszabadulhatsz feszültségeidtől.

Találhatsz egy hidat keleti meditáció és nyugati feszült élet között, Osho gyakorlati technikájával a felfokozott életből fokozatosan egyre jobban elcsendesülsz és közelebb kerülsz önmagadhoz és egy nálad sokkal hatalmasabb egészhez.

A legnagyobb ugrás az észből a szívbe történik.

Neked mi a vágyad, mit szeretnél elérni?

Adj egy esélyt magadnak várunk a foglalkozáson.

Amiben tudlak támogatni:

-önismeret

-stresszoldás

-dogma nélküli spirituális útkeresés, fejlődés

-életminőség javítása

-egészség megőrzés, prevenció

-érzelmi blokkok oldása

-intuíció fejlődése

-érzelmi intelligencia fejlődése

-anyagi fejlődés, bőség

-párkapcsolat teremtése, teljesebbé tétele

-nemiséged megélése

-szexuális blokkok oldása

-gyermek áldás, pszichés meddőség oldása

-fóbiák, félelmek oldása

Mi történik a foglalkozás alatt?

Beszélgetés, tapasztalás dinamikus meditáció, integráció, munka, játék. Csatlakozás önmagunkhoz és egy nagyobb egységhez.

Miért érdemes eljönnöd?

Hogy felszabadult érzést tudj integrálni az életedbe. Könnyebben és teljesebben megélhesd az életed, amit ésszel nem tudsz megérteni, feldolgozni, annak adj egy esélyt más tudatszinten is.

Kényelmes ruhában érdemes jönni vagy váltó ruhát javaslok. Valami kis nassolni valót kérlek hozz magaddal, amivel meg tudjuk kínálni egymást A napot szabad beszélgetéssel zárjuk.

Vezeti: Götz Gábor

Részvételi díj: 3500 Ft Ha hozol magaddal valakit aki még nem volt nálam, akkor a részvételi díjad -50 %

Helyszín: 1012 Budapest, Győző u. 5. mfsz. 3 kapucsengő: 4-es

Időpont: április 9,18 órától 21 óráig (a befejezés időpontja eltolódhat)

Transzlégzés ellenjavallat (kontraindikáció) Bővebben: itt>>>

Jelentkezési és információs lap:

Szabadítsad fel a tudatod!

Götz Gábor, bizalom garancia:

Közös munkánkban legfontosabb a bizalom. Az első félórában, a bevezető beszélgetésben már kialakul benned az érzés, hogy mennyire vagyok neked szimpatikus, szakmailag felkészült. Ha úgy érzed, hogy valamiért nem szeretnél maradni, akkor minden kötelezettség nélkül elbúcsúzunk egymástól. Amennyiben a folytatás mellett döntesz, elkezdődik egy izgalmas felfedezés önmagadban, a világodban. Helyetted nem tudok semmit megoldani, viszont teljes tudásommal és tapasztalatommal segítem a fejlődésed az egész terápia alatt. Utánkövetéssel támogatom az integrációs folyamatodat.

Egy résztvevő visszajelzése:

"Kedves Gábor,

szeretném Neked megköszönni mindazt a segítséget, amit eddig kaptam Tőled. Tegnap volt pont fél éve, hogy elkezdtem járni hozzád transzlégzésre. Ez idő alatt rengeteg változáson mentem keresztül, bátran kijelenthetem, hogy megtaláltam a számomra leghatékonyabb módszert, amivel lelki szinten és fizikai világban is megjelenő változásokat értem el az életemben."

További információ és bejelentkezés transzlégzésre:

Götz Gábor

Tel.:+36 20 386 79 20

email cím: transzperszonalislegzes (kukac) gmail.com

Ha tetszett az oldal, kérlek oszd meg ismerőseiddel: