Intuíció határok nélkül (Bp. nov. 3)

Intuíció határok nélkül

Különleges önismereti és transzperszonális találkozásra hívlak. Az intuíciódat határok nélkül fejlesztheted tovább.

Adódhatnak az életedben olyan helyzetek, amiket ésszel nem sikerül megoldanod. Ilyenkor adhatsz egy esélyt a megérzéseidnek, az intuíciódnak, egy speciális légzéstechnikával (nem holotrop légzés), kipörgetheted magadból a gátló hiedelemrendszeredet, melynek hatására az érzékszerveid kitisztulnak és közelíthetsz egy tiszta tudatossági állapothoz, ahol a tudásod kitágulhat és felfedezheted a benned rejlő és a hozzád kapcsolódó végtelen lehetőségeket.

Kényelmes ruhában érdemes jönni (vagy váltóruha) és valami kis nassolni valót hozzál amivel megtudjuk kínálni egymást (Polifoam és takaró van.) A foglalkozás előtt pár órával nem javasolt, hogy egyél. Az estét szabad beszélgetéssel zárjuk.

Vezeti: Götz Gábor

Részvételi díj: 4000 Ft

Helyszín: Grál Ház, Budapest. VII. Erzsébet krt. 58. I.em. 1.

Időpont: -

Jelentkezési és információs lap:

További információ és bejelentkezés transzlégzésre:

Götz Gábor

Tel.:+36 20 386 79 20

email cím: transzperszonalislegzes (kukac) gmail.com

Ha tetszett az oldal, kérlek oszd meg ismerőseiddel:

Transzlégzés ellenjavallat (kontraindikáció): A Götz Gábor által vezetett foglalkozások a személyes fejlődésre kifejlesztett módszerek, a pszichoterápiát azonban nem helyettesítik. A terápia során drámai élményeket élhetünk át, amelyeket gyakran erős érzelmi és fizikai oldódás kísér. A workshopon való részvétel a következő esetekben ellenjavallt: áldott állapot, szív- és érrendszeri betegségek, fokozottan magas vérnyomás, bizonyos pszichiátriai betegségek, friss műtét vagy törés, akut fertőző betegség, epilepszia, vagy aktív spirituális válság. Amennyiben bizonytalan abban, hogy részt vegyen-e a workshopon, a jelentkezés előtt feltétlenül konzultáljon orvosával, vagy terapeutájával. A foglalkozás megkezdése előtt egészségügyi szűrés történik.

Minden jog fenntartva. A weblap teljes tartalmának részben, vagy egészben történő felhasználása, másolása, csak a tulajdonos írásbeli beleegyezésével történhet!