Holotrop légzés (GTF), út a teljesség felé (Bp. - )

Önismeret, Holotrop légzés (GTF), út a teljesség felé

Egyéni foglalkozáson előre egyeztetett időpontban vehetsz részt. A csoportos foglalkozások a koronavírus helyzet miatt szünetelnek. Gyere lélegezz fel, ismerd meg magad még jobban!

Götz Gábor

Lélegezd magad szabaddá!

Több mint Transzperszonális terápia

Götz Gábor

Felszabadító holotrop légzés

Jelentkezési és információs lap:

Holotrop légzés: Önismeret, terápiás munka, spiritualitás

Lélegezd magad szabaddá!

A holotróp légzéssel az érzékszerveid kitisztulnak és olyan tudatállapot élhetsz át, amivel önmagadban rejlő lehetőségekhez tudsz eljutni, csatlakozhatsz egy nagyobb egységhez. A tudatod kitágul megtapasztalhatod, hogy nem csak egy irányba mehetsz, átlélegezhetsz olyan határokat, amivel elindíthatsz magadban öngyógyító és önfejlesztő, önbizalom építő folyamatokat, megélhetsz spirituális élményeket..

Mi a holotrop légzés?

A holotrop légzés nem más, mint egy belső utazás önmagunkban és a határainkat meghaladva, erőteljes önismereti és gyógyító technika. Azért, hogy a jelenünket jobban megértsük és haladjunk a teljesség felé. A holotróp (holotropic) elnevezés szó szerint azt jelenti, hogy „a teljesség felé tartó" (görögül „holos" = teljes és „trepein" = valami felé haladni).

Több mint Transzperszonális terápia

A transzlégzés alkalmával fekve történik az intenzív légzés munka, és az érzelmeket kiváltó zene hatására élhetjük meg határok nélküli önvalónkat. Testi, tudati, szellemi szinten az ego szűrőit oldhatjuk fel és élményszerűen élhetjük meg születésünk utáni, pre/perinatális (születés előtti, születés körüli), előző életbeli, spirituális, transzperszonális élményeinket. Mindeközben a belső vezetőnkre bízzuk az irányítást, kihagyva a terapeutánk személyiségét, ezzel saját gyógyító fényünket ébreszthetjük fel. A transzlégzés hatására elakadásaink elkezdenek feloldódni, blokkolt energiapályáink aktivizálódnak, a régi korlátozó gondolatainkat elengedve elkezdhetjük, teljesebb életünk integrációját.

Miben segíthet a holotrop légzés:

 • önismeret

 • stresszoldás

 • dogma nélküli spirituális útkeresés, fejlődés

 • gyógyulás

 • életminőség javítása

 • egészség megőrzés, prevenció

 • érzelmi blokkok oldása

 • intuíció fejlődése

 • érzelmi intelligencia fejlődése anyagi fejlődés, bőség

 • párkapcsolat teremtése, teljesebbé tétele

 • nemiséged megélése

 • szexuális blokkok oldása

 • gyermek áldás, pszichés meddőség oldása

 • fóbiák, félelmek oldása

A holotrop légzés út az energiához, a harmóniához és az öngyógyításhoz.

Mi történik a GTF holotrop légzés alatt?

Beszélgetés, tapasztalás holotrop légzés, integráció, csatlakozás önmagunkhoz és nagyobb egységhez.

Miért érdemes eljönnöd?

Hogy felszabadult érzést tudjál integrálni az életedbe. Könnyebben és teljesebben megélhesd az életed, amit ésszel nem tudsz feldolgozni, megérteni adnak adhass egy esélyt más szinten is.

Milyen a holotróp légzés?

Fekve, ritmikusan zenére lélegzel és közben önmagad világában utazol.

Kényelmes ruhában érdemes jönni (vagy váltóruha) és valami kis nassolni hozzál amivel megtudjuk kínálni egymást (Polifoam és takaró van.) A foglalkozás előtt pár órával nem javasolt, hogy egyél. Az estét szabad beszélgetéssel zárjuk.

Vezeti: Götz Gábor

Részvételi díj: 5000 Ft

Helyszín: Grál Ház, Budapest. VII. Erzsébet krt. 58. I.em. 1. (12-es kapucsengő)

Időpont: 2020 - 22 óráig (a befejezés időpontja eltolódhat)

Jelentkezési és információs lap:

Transzlégzés képekben:

Mandalát rajzolunk a holotróp légzés után:

Mandala rajzok a holotrop légzés után:

További információ és bejelentkezés transzlégzésre:

Götz Gábor

Tel.:+36 20 386 79 20

email cím: transzperszonalislegzes (kukac) gmail.com

Transzlégzés ellenjavallat (kontraindikáció): A Götz Gábor által vezetett foglalkozások a személyes fejlődésre kifejlesztett módszerek, a pszichoterápiát azonban nem helyettesítik. A terápia során drámai élményeket élhetünk át, amelyeket gyakran erős érzelmi és fizikai oldódás kísér. A workshopon való részvétel a következő esetekben ellenjavallt: áldott állapot, szív- és érrendszeri betegségek, fokozottan magas vérnyomás, bizonyos pszichiátriai betegségek, friss műtét vagy törés, akut fertőző betegség, epilepszia, vagy aktív spirituális válság. Amennyiben bizonytalan abban, hogy részt vegyen-e a workshopon, a jelentkezés előtt feltétlenül konzultáljon orvosával, vagy terapeutájával. A foglalkozás megkezdése előtt egészségügyi szűrés történik.

*Transzperszonalis szó jelentése: A transzperszonális latin eredetű szó, jelentése: túl a személyesen. A holotróp (holotropic) elnevezés szó szerint azt jelenti, hogy „a teljesség felé tartó” (görögül „holos” = teljes és „trepein” = valami felé haladni).

Ha tetszett az oldal, kérlek oszd meg ismerőseiddel:

Transzlégzés után mandala rajz:

Minden jog fenntartva. A weblap teljes tartalmának részben, vagy egészben történő felhasználása, másolása, csak a tulajdonos írásbeli beleegyezésével történhet!