Götz Transpersonal Flow

Götz Transpersonal Flow

Mit jelent az, hogy GTF és milyen célt szolgál ez a jelölés?

Götz Gábor: A saját nevem adom, mintegy garanciaként, hogy amiket csinálok, azokban hiszek és tudom, hogy komoly eredményeket érhetsz el ezen módszerek egyvelegével, a saját életemhez is sokat adtak. Találkozásaink hatására sok ember ért el különböző mértékű fejlődést, elfogadást, vagy sikerült a veszteség, ill. gyászfolyamatából túllépni. Vannak, akiknek kreativitásban és új, jobb élethelyzetek megteremtésében segítettek az ülések.

Rólam a bemutatkozásban olvashatsz többet itt a fellelegzek.hu oldalon.

A módszerek, a technikák készség szintű ismerete egy nagyon erős alapot ad ahhoz, hogy szükség esetén kiegészítsük más segítő elemekkel az önismereti munkádat, így sikerélményekben gazdagabban, biztonságban fejlődhetsz utadon. Tapasztalataimmal, a személyiségemmel és technikák sokféleségével kísérlek az önismereti és gyógyító folyamataidban. Így ha eljössz hozzám, nem egy technikát kapsz, hanem egy segítő rendszert, amivel a személyiségednek megfelelően tudsz haladni a célod felé.

Transpersonal: Holotrop tudatállapotban új önismereti és spirituális út nyílhat meg előtted. A tudatod végtelen lehetőségek tárháza, aminek a megismerését kiterjesztheted a saját kompetenciádban a születésed előtti időszakra is, olyan összefüggéseket érthetsz meg, amiknek most valószínű nem vagy tudatában, testszinten is oldódhatnak a feszültségeid.

Dogma nélküli, spontán spirituális élményt is átélhetsz, ha arra nyitott és érett vagy.

Kreativitásod és intuíciód fejlődhet ezen az úton.

Flow: Három részre szeretném osztani a flow-hoz a magyarázatot.

    1. Csoportos foglalkozások kötöttebbek, mint egy egyéni, de ott is van egy csoport dinamika, ami meghatározza a folyamat kötetlenebb alakulását.

    2. Egyéniben szükséges esetben teljesen el lehet hagyni a technikák által kialakított hitrendszert, így a személyiségednek megfelelő tempóban és módszerrel, vagy módszerek ötvözésével tudunk szépen haladni a célod irányába.

    3. Te magad, saját élményben megtapasztalhatod ezt a szemléletet, az áramlást.

    4. Az autonóm személyiségjegyet elkezdheted beépíteni a mindennapjaidba, így egyre jobban, az áramlásban teljesebben élheted meg az életed.

Jelentkezési és információs lap:

Szeretnél fellélegezni?

További információ és bejelentkezés transzlégzésre:

Götz Gábor

Tel.:+36 20 386 79 20

email cím: transzperszonalislegzes (kukac) gmail.com

Tovább>>>

Ha tetszett az oldal, kérlek oszd meg ismerőseiddel: