Götz Gábor bemutatkozás

Transzlégzés, holotrop tudatállapotok

Götz Gábor

bemutatkozás:

Stannal (Stanislav Grof transzperszonális pszichológia, holotrop légzés megalapítója)

Pályaválasztás előtt nagyon érdekelt a pszichológia, és az hogy mi mozgatja a világot, az embert. Fiatalon éles határt éreztem a transzcendens élmények és a tudomány között. Egészen másfelé tartott az életem és tapasztalati úton sok mindent megéltem, mire rám talált a transzperszonális pszichológiára, ami ötvözi a pszichológiát és a spiritualitást. Fiatalon főként lexikális tudást szerezhettem volna az egyetemen élettapasztalat nélkül, ahogy Jung is mondja egy jó segítőnek hegek vannak a lelkében, hiszen akkor lesz hiteles és akkor tudja jobban megérteni a másikat ha ő maga is már átment krízisen, örülök hogy éretten érkeztem meg ebbe a hívatásba.

A saját gyógyulásomon keresztül ismerkedtem meg a transzlégzéssel és a jótékony hatásaival egy súlyos gerinctöréssel járó baleset után. 3 méter magasból estem le, lumbális szakaszon kompressziósan tört a csigolyám. Csoda, hogy élek és mozgok!:) Egy feldolgozatlan lelki trauma eredményeképpen következett be a baleset, amit a mai eszemmel spirituális avatásnak, meghívásnak érzek a segítő hívatásba.

Már az első alkalommal kiderült, hogy a transzlégzés, holotrop légzés egy belső utazás önmagamban. Olyan helyekre, tudatállapotokba jutottam el, ahol a problémáim gyökerét találtam meg és ezeket felismerve, integrálva vált könnyebbé az életem. Láttam a változást önmagamban és más emberekben is, ami jó érzéssel tölt el és hatására elkezdtem tanulni ezeket a segítő módszereket.

Belgiumban ismerkedtem meg a Watsu - vizirelaxáció - módszerével, ami a testemben-izmaimban lévő stresszt remekül oldotta és a lelki folyamataimat is segítette, a transzlégzésben szerzett tapasztalataimat pedig jól kiegészítette. A Nemzetközi Shiatsu Iskola és a WABA (Worldwide Aquatic Bodywork Association) képzési rendszerében megszerzett elméleti és gyakorlati tudást integráltam a testmunkába. IBF (International Breathwork Foundation) tagjánál Transzperszonális Pszichológia és Légzés intézetben tanultam transzperszonális módszereket, továbbá nagy hatással volt rám Stanislav Grof és az általa képviselt elméleti és gyakorlati ismeretek, a személyes tapasztalatok vele.

Az első általam vezetett foglalkozások után nagyon jó visszajelzéseket kaptam a résztvevőktől, ami tovább segített, hogy ezen az úton járjak. A flow érzés egészen új és szabad lehetőségeket hozott az életembe, amivel eljuthattam oda, ahol nem a múlt beégetett mintái alapján döntök, hanem autonóm személyiségként tudok a helyzetnek megfelelően döntést hozni, megélni a most pillanatát.

Götz Transpersonal Flow

mit jelent? >>>

  • Szeretnél felszabadultabban élni?

  • Szeretnél fellélegezni?

  • Szeretnél új lehetőségeket az életedbe?

Jelentkezési és információs lap:

Czippán Anettel, Joshi Bharattal és Bíró Icával beszélgettünk a helyes légzésről, a transzlégzésről FEM3 Caféban.

Országos Transzperszonális Konferencia

Everness fesztiválon tartottam előadást

Tv2 FEM3 café műsorában Rubint Rékával és Váczi Gergővel beszélgettünk a transzlégzésről és az újjászületés terápiáról.

M2 Petőfi TV forgatása közbeni pillanatkép

Genfben tartottam transzlégzést, ez a kép holotróp session után készült Gandhi szobornál

Szente Vajkkal beszélgettünk az M1-en

Dr Jazzy-ben Háver-Varga Mariann-nal beszélgettünk

transzlégzésről és a transzperszonális szemléletről

Sándor Orsival a Sport Klub Tv felvételén

További információ és bejelentkezés transzlégzésre:

Götz Gábor

Tel.:+36 20 386 79 20

email cím: transzperszonalislegzes (kukac) gmail.com

Ha tetszett az oldal, kérlek oszd meg ismerőseiddel:

Minden jog fenntartva. A weblap teljes tartalmának részben, vagy egészben történő felhasználása, másolása, csak a tulajdonos írásbeli beleegyezésével történhet!