Everness fesztivál

Everness fesztivál

HOL KEZDŐDIK A SZEXUALITÁSUNK GYÖKERE?

Június 28 vasárnap Intimitás előadói sátor

Hol kezdődik az intimitásod, a tudatod jelenlegi szintjének a gyökere? Szeretnél továbblépni az önismereti úton? A hagyományos pszichológia alapjaiban véve születéstől néz rá a tudat térképére. Transzperszonális szemléletben egy tágabb értelmezést kapsz a világodhoz. A módosult tudatállapotok gyógyító szivárványát ismerheted meg, élményszerű terápiában, amitől egy magasabb tudatszintre léphetsz. Gyere és lélegezz fel! A program résztvevői egy kupont kapnak ajándékba, amivel kedvezményesen vehetnek részt a foglalkozáson. Everness fesztiválon személyesen találkozhatsz velem, konzultáció időpontot emailben vagy telefonon tudsz kérni.

Az Everness fesztiválról:

"Három évvel ezelőtt megálmodtunk egy fesztivált, ahol a mozgás, az előadások, a beszélgetések, az önmeghaladás, az emberi kapcsolatok, az egészséges életvitel áll a középpontban és a zenei paletta is ezzel a szemlélettel van összhangban. Ahol Te és mindenki más - legyen szó akár híres zenészről, művészről, szellemi vezetőről – találkozhattok és kapcsolódhattok egymással. Ahol felszabadultan önmagad lehetsz és ahonnan harmóniában, kipihenten, tettre készen mész haza, hiszen felfedeztél néhány utat a világban, amelyben élni szeretnél.

Mára az Everness márka és közösség névhez olyan fogalmak társulnak, mint tudatosság, szabadság, jelenlét, kikapcsolódás, nyugalom, közösség, szeretet, fejlődés, béke, együttlét, fenntarthatóság. A fesztivál szellemiségéhez igazodva nemcsak a programokra, de a környezetre is nagy figyelmet fordítunk, ezért a rendezvényen minden ételt és italt környezetbarát csomagolóanyagokban kapsz majd meg, sőt, még a hulladékot is lebomló szemeteszsákokban gyűjtjük majd." www.everness.hu

Jelentkezési és információs lap:

Szeretnél fellélegezni?

További információ és bejelentkezés transzlégzésre:

Götz Gábor

Tel.:+36 20 386 79 20

email cím: transzperszonalislegzes (kukac) gmail.com

Ha tetszett az oldal, kérlek oszd meg ismerőseiddel: