Elakadásoktól a sikerig (május 7.)

TALÁLD MEG, MILYEN ÉRTÉKEKET REJTESZ MÉG!

Mindannyiunk életében vannak veszteségek, megélünk stresszhatásokat, lelki traumákat, a kérdés csak az, mennyi idő alatt tudunk felállni, továbblépni és jobb életet kezdeni.

Transzlégzés, hogy rejtett problémáidból fellélegezz! "Ameddig a tudatalattidat tudatosan nem irányítod, az fogja irányítani az életedet, és te ezt a sorsodnak fogod betudni."

Mindig van választásod, LÉLEGEZZ FEL!

Belső folyamataid, változásaid megkönnyítésében, felgyorsításában tudok transzperszonális szemlélettel támogatást nyújtani úgy, hogy a felszín alatt lévő okokat hatékonyan kezeljük.

Mit jelent a transzperszonális szó?

"A transzperszonális latin eredetű szó, jelentése: túl a személyesen. A kifejezést Jung használta először, annak megjelölésére, hogy mindennapi világunkon túli emberi tapasztalatok is gazdagítják életünket. Ide tartoznak kiemelkedő szellemi, spirituális élményeink, meditációs tapasztalataink, a különleges csúcsélmények, az élet sokszor fájdalmas, szenvedésteli, máskor eksztázissá fokozódó pillanatai. Emberi minőségünk lehetőséget nyújt arra, hogy ezeknek a különleges tapasztalatoknak jelentést és értelmet adjunk, általuk hétköznapi életünket megfényesítsük, és személyiségünk fejlődésével az emberi közösség szolgálatára lehessünk."

Időpont:

2012. május 7. hétfő 18 óra (3 órás foglalkozás)

2 hetente tervezünk tartani transzlégzést, amik külön-külön is önállóan működő érzékelések önmagadhoz, de ha több alkalommal jössz, többet tapasztalsz.

Kérlek, ha szeretnél jönni, jelezd előre legkésőbb előző este 8-ig telefonon vagy e-mailben!

Részvételi díj: 3000 Ft

Helyszín: Létezés Öröme Központ Bp. II.ker. Lövőház u. 29. I./3.

További információ: Götz Gábor 0620/ 386 79 20 gotzgabor@gmail.com

Részletesebben tájékozódhatsz Götz Gábor honlapjain:

www.fellelegzek.hu

www.dinamikusmeditacio.hu

www.vizirelaxacio.hu

Mire számíthatsz az este alatt?

• beszélgetés, figyelem

• transzperszonális légzés és/ vagy dinamikus meditáció

• mély önismeret

• kommunikációs gyakorlatok

• önismereti játékok

• mozgás

Vezeti: Götz Gábor