Dinamikus felszabadító légzés, irány a flow-az áramlat

"Ha a balsors meg akar minket bénítani, vissza kell szereznünk az irányítást azzal, hogy új irányba fordítjuk pszichikai energiánkat, olyan irányba, amely a külső erők hatósugarán kívül esik. Ha minden reményünk füstbe száll, akkor is kell olyan értelmes célt keresnünk, amely köré az Énünket szervezhetjük. Ha sikerül, akkor külsőleg lehetünk akár rabszolgák is, de belsőleg szabadok vagyunk." Csíkszentmihályi Mihály: Flow – Az áramlat

Sok embernél a meditáció hirtelen, minden átmenet nélkül nem működik, mert túl nagy a kontraszt a nyugtalanság és nyugalom között, amit nem könnyű lelkileg és testileg feldolgozni. A stresszoldásban nyújt hatásos segítséget a dinamikus meditáció, ami aktív és passzív légzéssel és mozgással, zenével, csenddel társul. A feszültségek oldódnak a testedben, a lelkedben, fokozatosan tudsz lecsendesedni a meditációban, a tested és a lelked megnyugszik.

A dinamikus meditáció eredményekben gazdag módszer, ami garantálja, hogy ellazul a lélek, több figyelmet kapsz, egészségesebb leszel és ezáltal jobb lesz a közérzeted. Önismereted fejlődik, ennek köszönhetően jobb lesz Önmagad megítélése, társas kapcsoltaid jobbá válnak.

Mit hozzál magaddal?

- Kényelmes ruhát.

- Valami finomságot, amivel meg tudjuk kínálni egymást.

Az estét szabad beszélgetéssel zárjuk.

vezeti: Götz Gábor

Részvételi díj: 3000 Ft.

Helyszín: Létezés Öröme Központ Bp. II.ker. Lövőház u. 29. I./3.

Időpont: - 18-21 óra között (a befejezés időpontja eltolódhat)

Kérlek, ha szeretnél jönni, jelezd előre e-mailben névvel elérhetőségekkel, mert limitált a kiscsoportos foglalkozás létszáma.

Várlak kedd este hogy jobb kedvű, testileg és lelkileg egészséges maradjál, ha problémád van, megoldást, gyógyulást találj.

Üdvözlettel: Götz Gábor

További információ és bejelentkezés transzlégzésre:

Götz Gábor Tel.:+36 20 386 79 20

Helyszín:Budapest II. ker. Lövőház u. 29.

Jelenkezz itt: transzperszonalislegzes@gmail.com

Facebook link:

Cikkek:

A születés hatásai a személyiség fejlődésében: prevenció, megértés, rebirthing (újjászületés)

Dr Jazzy-ben Háver-Varga Mariann-nal beszélgettünk a vízi újjászületésről, rebirthingről, víziterápiákról.

A Balatoni nyár című műsorban a víziterápiáról beszélgettünk.

MTV videótár, klikk