Önismeret, Holotrop légzés (Debrecen)

Egész napos önismereti foglalkozás, Holotrop légzéssel összekötve

Lélegezd magad szabaddá!

Götz Gábor: Felszabadító holotrop légzés

A jövő pszichológiáján túl

Hogyan kerülj közelebb a teljesebb életedhez? Gyere és éld át az egész napos fejlődési lehetőséget, amivel felszabadíthatod az érzelmi blokkjaidat, jobban megismerheted önmagadat, megtapasztalhatsz egy tiszta tudatossági állapotot, amivel közelebb kerülhetsz a vágyaidhoz, céljaidhoz.

Neked mi a vágyad, mit szeretnél elérni?

Adj egy esélyt magadnak egy mélyebb érzékeléshez. Találkozzunk, vegyél részt az önismereti játékokban és éld át holotrop légzés

Holotrop légzés: Önismeret, terápiás munka, spiritualitás

Lélegezd magad szabaddá!

A holotróp légzéssel az érzékszerveid kitisztulnak és olyan tudatállapot élhetsz át, amivel önmagadban rejlő lehetőségekhez tudsz eljutni, csatlakozhatsz egy nagyobb egységhez. A tudatod kitágul megtapasztalhatod, hogy nem csak egy irányba mehetsz, átlélegezhetsz olyan határokat, amivel elindíthatsz magadban öngyógyító és önfejlesztő, önbizalom építő folyamatokat, megélhetsz spirituális élményeket..

Mi a holotrop légzés?

A holotrop légzés nem más, mint egy belső utazás önmagunkban és a határainkat meghaladva, erőteljes önismereti és gyógyító technika. Azért, hogy a jelenünket jobban megértsük és haladjunk a teljesség felé. A holotróp (holotropic) elnevezés szó szerint azt jelenti, hogy „a teljesség felé tartó" (görögül „holos" = teljes és „trepein" = valami felé haladni).

A transzlégzés alkalmával fekve történik az intenzív légzés munka, és az érzelmeket kiváltó zene hatására élhetjük meg határok nélküli önvalónkat. Testi, tudati, szellemi szinten az ego szűrőit oldhatjuk fel és élményszerűen élhetjük meg születésünk utáni, pre/perinatális (születés előtti, születés körüli), előző életbeli, spirituális, transzperszonális élményeinket. Mindeközben a belső vezetőnkre bízzuk az irányítást, kihagyva a terapeutánk személyiségét, ezzel saját gyógyító fényünket ébreszthetjük fel. A transzlégzés hatására elakadásaink elkezdenek feloldódni, blokkolt energiapályáink aktivizálódnak, a régi korlátozó gondolatainkat elengedve elkezdhetjük, teljesebb életünk integrációját.

Miben segíthet a holotrop légzés:

 • önismeret

 • stresszoldás

 • dogma nélküli spirituális útkeresés, fejlődés

 • gyógyulás

 • életminőség javítása

 • egészség megőrzés, prevenció

 • érzelmi blokkok oldása

 • intuíció fejlődése

 • érzelmi intelligencia fejlődése anyagi fejlődés, bőség

 • párkapcsolat teremtése, teljesebbé tétele

 • nemiséged megélése

 • szexuális blokkok oldása

 • gyermek áldás, pszichés meddőség oldása

 • fóbiák, félelmek oldása

A holotrop légzés út az energiához, a harmóniához és az öngyógyításhoz.

Mi történik a holotrop terápia alatt?

Beszélgetés, tapasztalás holotrop légzés, integráció, csatlakozás önmagunkhoz és nagyobb egységhez.

Miért érdemes eljönnöd?

Hogy felszabadult érzést tudjál integrálni az életedbe. Könnyebben és teljesebben megélhesd az életed, amit ésszel nem tudsz feldolgozni, megérteni adnak adhass egy esélyt más szinten is.

Milyen a holotróp légzés?

Fekve, ritmikusan zenére lélegzel és közben önmagad világában utazol.

Kényelmes ruhában érdemes jönni (vagy váltóruha) és valami kis nassolni hozzál amivel megtudjuk kínálni egymást (Polifoam és takaró van.) A foglalkozás előtt pár órával nem javasolt, hogy egyél. Az estét szabad beszélgetéssel zárjuk.

Vezeti: Götz Gábor

Részvételi díj: 10 000 Ft

Helyszín: Debrecen, Széchenyi utca 42.

Időpont: - (a befejezés időpontja eltolódhat)

Jelentkezési és információs lap:

Jelentkezési és információs lap:

Minden jog fenntartva. A weblap teljes tartalmának részben, vagy egészben történő felhasználása, másolása, csak a tulajdonos írásbeli beleegyezésével történhet!

Közös munkánkban legfontosabb a bizalom. Az első félórában, a bevezető beszélgetésben már kialakul benned az érzés, hogy mennyire vagyok neked szimpatikus, szakmailag felkészült. Ha úgy érzed, hogy valamiért nem szeretnél maradni, akkor minden kötelezettség nélkül elbúcsúzunk egymástól. Amennyiben a folytatás mellett döntesz, elkezdődik egy izgalmas felfedezés önmagadban, a világodban. Helyetted nem tudok semmit megoldani, viszont teljes tudásommal és tapasztalatommal segítem a fejlődésed az egész terápia alatt. Utánkövetéssel támogatom az integrációs folyamatodat.

Transzlégzés ellenjavallat (kontraindikáció): A Götz Gábor által vezetett foglalkozások a személyes fejlődésre kifejlesztett módszerek, a pszichoterápiát azonban nem helyettesítik. A terápia során drámai élményeket élhetünk át, amelyeket gyakran erős érzelmi és fizikai oldódás kísér. A workshopon való részvétel a következő esetekben ellenjavallt: áldott állapot, szív- és érrendszeri betegségek, fokozottan magas vérnyomás, bizonyos pszichiátriai betegségek, friss műtét vagy törés, akut fertőző betegség, epilepszia, vagy aktív spirituális válság. Amennyiben bizonytalan abban, hogy részt vegyen-e a workshopon, a jelentkezés előtt feltétlenül konzultáljon orvosával, vagy terapeutájával. A foglalkozás megkezdése előtt egészségügyi szűrés történik.

*Transzperszonalis szó jelentése: A transzperszonális latin eredetű szó, jelentése: túl a személyesen. A holotróp (holotropic) elnevezés szó szerint azt jelenti, hogy „a teljesség felé tartó” (görögül „holos” = teljes és „trepein” = valami felé haladni).

Götz Gábor, bizalom garancia:

További információ és bejelentkezés transzlégzésre:

Götz Gábor

Tel.:+36 20 386 79 20

email cím: transzperszonalislegzes (kukac) gmail.com

Ha tetszett az oldal, kérlek oszd meg ismerőseiddel: