Stresszoldás vizirelaxációval, víziterápia


 

dinamikus meditáció vizirelaxáció a stressz ellen

 


Stressz ellen természetesen

A kezelés alatt a terapeuta megóv a külső hatásoktól, idegrendszered megnyugszik, izomzatod ellazul. Gerinced mentesül a terhelés alól, csigolyáidnak szabad mozgást biztosítva. Egyszerre pihen a testedben az izomzatod és a lelked, miközben belső világodhoz is közelebb kerülsz. Képzeld el Magad, ahogy a víz ringat, áramoltat, forgat, súlytalanul lebegsz és a gyógyító meleg víz érintése körbeölel. Olyan ez, mint egy lassú tánc gravitáció nélkül. Megszűnik a külvilág, nincs tér és idő, csak Te vagy.

Nem kell tudnod úszni, az arcod csak akkor kerül víz alá (orrcsipeszt használva), ha te is szeretnéd.


Víz felszíni meditáció:

Képzeld el, hogy a testmeleg kellemes vízben megtart, óv és légzéseddel harmóniában figyel Rád és elkezd ringatni-mozgatni valaki.

A víz és az önfeledt mozgás hatására a gerinced, az izmaid felszabadulnak és ahogy oldódik a testedben a feszültség, meghallod a lelked énekét, megtapasztalhatsz egy új létállapotot, egy újabb dimenziót, ahol nincs tér és idő, nincs fönt és lent, csak Te vagy.

Ez egy lehetőség, amivel átélhetsz egy igazán mély, ellazult állapotot, a szeretetet és az ősbizalmat, ezáltal közelebb kerülsz Önmagadhoz, más emberekhez, a szabadsághoz és a szeretet
kiteljesüléséhez.


fejfájás stressz alvatlanság ellen vizirelaxációval

Transzlégzés, légzésterápia

 

 

 


 
  
fejfájás stressz depresszió ellen

Víz alatti dinamikus meditáció:
Lehetőséged van a teljes testeddel, fejeddel is elmerülni a vízbenelmélyülni Önmagadban.

A vízfelszínen, miután kellően ellazultál, megnyugodott a tested és felkészültél arra, hogy körbeöleljen a víz, akkor az előre megbeszélt jel után egy víz alatti utazás veszi kezdetét*. Megtapasztalhatsz egy, a magzati állapothoz hasonló érzést, amivel felfedezheted a játékos gyermeket, megtalálhatod az egód nélkül lényedet.

Olyan élményekben lesz részed, amelyekkel a jelenedet teheted könnyebbé, teljesebbé. 

A kezelés a víz felszínén záródik, a mozdulatok elcsendesednek, de a belső energiáid tovább munkálkodnak.

A kezelés végén lehetőséged van elmondanod tapasztalataidat, érzéseidet, hogy verbális úton is fel tudj szabadulni és könnyebben vehesd az élet áramlását, elfogadd Önmagad, megértsd jobban a jelened.

Egy orrcsipesz segítségével, hogy ne menjen a légutaidba a víz

Bővebben: www.vizirelaxacio.hu

 

További információ és bejelentkezés transzlégzésre: 

Götz Gábor Tel.:+36 20 386 79 20 

Facebook link: