Transzlégzés, holotrop tudatállapotok 
Götz Gábor 
bemutatkozás: 

Stannal (Stanislav Grof transzperszonális pszichológia, holotrop légzés megalapítója)

transzlégzés, holotrop légzés
Országos Transzperszonális Konferencia
transzlégzés

Tv2 FEM3 café műsorában Rubint Rékával és Váczi Gergővel beszélgettünk a transzlégzésről és az újjászületés terápiáról.

holotrop légzés
holotrop légzés

Szente Vajkkal beszélgettünk az M1-en

watsu

Sándor Orsival a Sport Klub Tv felvételén

transzlégzés


Pályaválasztás előtt nagyon érdekelt a pszichológia, és az hogy mi mozgatja a világot, az embert. Fiatalon éles határt éreztem a transzcendens élmények és a tudomány között. Egészen másfelé tartott az életem és tapasztalati úton sok mindent megéltem, mire rám talált a transzperszonális pszichológiára, ami ötvözi a pszichológiát és a spiritualitást. Fiatalon főként lexikális tudást szerezhettem volna az egyetemen élettapasztalat nélkül, ahogy Jung is mondja egy jó segítőnek hegek vannak a lelkében, hiszen akkor lesz hiteles és akkor tudja jobban megérteni a másikat ha ő maga is már átment krízisen, örülök hogy éretten érkeztem meg  ebbe a hívatásba.  
 
A saját gyógyulásomon keresztül ismerkedtem meg a transzlégzéssel és a jótékony hatásaival egy súlyos gerinctöréssel járó baleset után. 3 méter magasból estem le, 
lumbális szakaszon kompressziósan tört a csigolyám. Csoda, hogy élek és mozgok!:) Egy feldolgozatlan lelki trauma eredményeképpen következett be a baleset, amit a mai eszemmel spirituális avatásnak, meghívásnak érzek a segítő hívatásba.   

Már az első alkalommal kiderült, hogy a transzlégzés, holotrop légzés egy belső utazás önmagamban. Olyan helyekre, tudatállapotokba jutottam el, ahol a problémáim gyökerét találtam meg és ezeket felismerve, integrálva vált könnyebbé az életem. Láttam a változást önmagamban és más emberekben is, ami jó érzéssel tölt el és hatására elkezdtem tanulni ezeket a segítő módszereket.

Belgiumban ismerkedtem meg a Watsu - vizirelaxáció - módszerével, ami a testemben-izmaimban lévő stresszt remekül oldotta és a lelki folyamataimat is segítette, a transzlégzésben szerzett tapasztalataimat pedig jól kiegészítette. 
Nemzetközi Shiatsu Iskola és a WABA (Worldwide Aquatic Bodywork Association) képzési rendszerében megszerzett elméleti  és gyakorlati tudást integráltam a testmunkába. IBF (International Breathwork Foundation) tagjánál Transzperszonális Pszichológia és Légzés intézetben tanultam transzperszonális módszereket, továbbá nagy hatással volt rám Stanislav Grof és az általa képviselt elméleti és gyakorlati ismeretek, a személyes tapasztalatok vele.  

Az első általam vezetett foglalkozások után nagyon jó visszajelzéseket kaptam a résztvevőktől, ami tovább segített, hogy ezen az úton járjak. A flow érzés egészen új és szabad lehetőségeket hozott az életembe, amivel eljuthattam oda, ahol nem a múlt beégetett mintái alapján döntök, hanem autonóm személyiségként tudok a helyzetnek megfelelően döntést hozni, megélni a most pillanatát.  
Götz Transpersonal Flow
mit jelent? >>>
  • Szeretnél felszabadultabban élni? 
  • Szeretnél fellélegezni? 
  • Szeretnél új lehetőségeket az életedbe?  
Jelentkezési és információs lap:
önismeret, bejelentkezés itt

További információ és bejelentkezés transzlégzésre:
Götz Gábor 
Tel.:+36 20 386 79 20
email cím: transzperszonalislegzes (kukac) gmail.com 

Ha tetszett az oldal, kérlek oszd meg ismerőseiddel: 
holotrop légzéstranszlégzés  
Czippán Anettel, Joshi Bharattal és Bíró Icával beszélgettünk a helyes légzésről, a transzlégzésről FEM3 Caféban.

transzlégzés

transzlégzés

Everness fesztiválon tartottam előadást

transzlégzés

M2 Petőfi TV forgatása közbeni pillanatkép

watsu

Genfben tartottam transzlégzést, ez a kép holotróp session után készült Gandhi szobornál

transzlégzés

Dr Jazzy-ben Háver-Varga Mariann-nal beszélgettünk
transzlégzésről és a transzperszonális szemléletről

transzlégzés