Everness fesztivál

HOL KEZDŐDIK A SZEXUALITÁSUNK GYÖKERE?
Június 28 vasárnap Intimitás előadói sátor 

everness fesztivál, transzlégzés
Hol kezdődik az intimitásod, a tudatod jelenlegi szintjének a gyökere? Szeretnél továbblépni az önismereti úton? A hagyományos pszichológia alapjaiban véve születéstől néz rá a tudat térképére. Transzperszonális szemléletben egy tágabb értelmezést kapsz a világodhoz. A módosult tudatállapotok gyógyító szivárványát ismerheted meg, élményszerű terápiában, amitől egy magasabb tudatszintre léphetsz. Gyere és lélegezz fel! A program résztvevői egy kupont kapnak ajándékba, amivel kedvezményesen vehetnek részt a foglalkozáson. 

Everness fesztiválon személyesen találkozhatsz velem, konzultáció időpontot emailben vagy telefonon tudsz kérni.


 
Götz Gábor
Everness fesztiválAz Everness fesztiválról: 

"Három évvel ezelőtt megálmodtunk egy fesztivált, ahol a mozgás, az előadások, a beszélgetések, az önmeghaladás, az emberi kapcsolatok, az egészséges életvitel áll a középpontban és a zenei paletta is ezzel a szemlélettel van összhangban. Ahol Te és mindenki más - legyen szó akár híres zenészről, művészről, szellemi vezetőről – találkozhattok és kapcsolódhattok egymással. Ahol felszabadultan önmagad lehetsz és ahonnan harmóniában, kipihenten, tettre készen mész haza, hiszen felfedeztél néhány utat a világban, amelyben élni szeretnél.

Mára az Everness márka és közösség névhez olyan fogalmak társulnak, mint tudatosság, szabadság, jelenlét, kikapcsolódás, nyugalom, közösség, szeretet, fejlődés, béke, együttlét, fenntarthatóság. A fesztivál szellemiségéhez igazodva nemcsak a programokra, de a környezetre is nagy figyelmet fordítunk, ezért a rendezvényen minden ételt és italt környezetbarát csomagolóanyagokban kapsz majd meg, sőt, még a hulladékot is lebomló szemeteszsákokban gyűjtjük majd." 
www.everness.hu

everness fesztivál
Jelentkezési és információs lap:
Szeretnél fellélegezni?
önismeret, bejelentkezés itt

További információ és bejelentkezés transzlégzésre:

Götz Gábor
 
Tel.:+36 20 386 79 20
email cím: transzperszonalislegzes (kukac) gmail.com 


Ha tetszett az oldal, kérlek oszd meg ismerőseiddel: 
holotrop légzéstranszlégzés transzlégzés